У центрі Одеси відбувся фестиваль "Костюмовані обнімашки". Учасники параду пройшлися від вулиці Дерибасівської до пам'ятника Дюку, де відтворили найбільший символ Одеси - якір.

Родзинка флешмобу - наявність будь-якого цікавого костюма. Тих, хто прийшов без святкового вбрання, прикрасили веселим гримом. Вони також змогли намалювати собі плакат "Обійми мене" і взяти участь у заході.

У Місячному сквері всіх очікувала концертна програма з виступом талановитих одеситів. Організатори підготували сюрпризи для учасників та гостей фестивалю: мотузкове містечко, зону для пікніків, гру "Твістер" і "Лімбо", а також смачні частування.

Читайте також: День Одеси відзначили велопробігом (фото)

У костюмованому параді обіймів взяло участь більше 300 чоловік, а в усьому фестивалі - більше 500. Кожен отримав свою порцію позитивних емоцій. Власники найяскравіших і креативних нарядів і плакатів отримали спеціальні призи.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще