На автодорозі Мартусівка – Гора у Бориспільському районі п'яний чоловік побив міліціонера. Про це повідомляє УМВС Київської області.

Правоохоронці під час несення служби помітили автомобіль "Lexus", характер руху якого викликав підозру. Застосувавши проблискові маячки, міліціонери зупинили автомобіль. З'ясувалось, що керував автівкою 43-річний житель столиці напідпитку, а з салону, де знаходилось ще п'ять пасажирів, відчувався запах алкоголю. Правоохоронці запропонували водію пройти медичний огляд, але він відмовився.

Під час складання співробітниками ДАІ адмінпротоколу, один з пасажирів висловлювався нецензурною лайкою у бік правоохоронців, погрожував їм фізичною розправою та вимагав, щоб їх негайно відпустили. Один з міліціонерів запропонував чоловікові почекати на водія в автомобілі. Але його це не заспокоїло, він зненацька вдарив по голові офіцера міліції та відірвав йому погон з сорочки. Хулігана затримали та доставили до міськвідділу міліції.

Читайте також: На Одещині викрали міліціонера

Правопорушнику загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі встановлюються всі обставини події та вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, нещодавно на Волині водій також побив міліціонера та порвав йому одяг.