В Росії арештували мультимільйонера Германа Стерлігова, - повідомляє "Медуза".

Бізнесмена Германа Стерлігова затримали в аеропорту Домодєдово, коли він прилетів до Москви з Єревану. Про це повідомив його адвокат Артур Айрапетов:

"Швидше за все, затримання Стерлигова пов'язано з оголошенням його у міждержавний розшук", - сказав адвокат.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, бізнесмен був затриманий представниками прикордонної служби ФСБ при перетині кордону.

Читайте також: Ходорковський допоможе українським політв'язням

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

4 липня 2015 року Стерлігов був змушений залишити Росію і перебратися в Нагорний Карабах. Одночасно він почав продавати своє майно в Росії. Щодо причин, які примусили підприємця до еміграції, його помічниця по бізнесу Полина Сирота повідомила журналістам:

"Коли він повернеться, невідомо, але обов'язково повернеться. Поїхати його вимусили серьйозні обставини. Це не бандити, ні, це рівень вище".

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомляли, що Стерлігов може стати фігурантом кримінальної справи через організацію російських націоналістів-вбивць "Борн".