В Одесі завершили зйомки антикорупційного соціального короткометражного кіно "Замовлення", які тривали 29-30 серпня.

Про це пише місцеве видання "Інформер".

"Головний посил фільму - донести студентської аудиторії, що їхнє майбутнє буде більш світлим і щасливим після закінчення університету, якщо вони не будуть шахраювати і нечесним шляхом отримувати свої оцінки", - ідеться у повідомленні.

Читайте также: Кольорове прощання із літом влаштували у Львові (фото)

Режисер і автор сценарію - Пудіч Сергій, для якого цей фільм є дебютною художньої короткометражної картиною.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

До цього хлопець знімав рекламу, вірусне відео і музичні кліпи.

Оператор-постановник фільму - Аліса Павловська, яка зараз проводить збір коштів для свого майбутнього повнометражного фільму "П'ята терапія".

Фільм знімали в рамках гранатового проекту German Foreign Office, організованого International Media Alliance спільно з кінокомпанією Boekamp & Kriegsheim GmbHTransparency International, The National University of Theatre, Film and TV, за технічної підтримки Одеської Кіностудії та за підтримки Одеської обласної державної адміністрації.

Головну роль зіграла Марина Вострикова, а суворого викладача-скептика - Олег Карпенко.

У кіно знімались студенти Міжнародного Гуманітарного університету, Одеського Національного університету ім. І.І.Мечникова, Одеської Національної Академії будівництва та архітектури, та інших Одеських вузів.