У зв'язку сутичками, які сталися 31 серпня біля будівлі Верховної Ради, правоохоронці допитали як свідків понад 50 людей.

"Уже допитали понад 50 свідків, визнали і допитали як постраждалих 35 осіб, оглянули численні відеозаписи зазначених подій, тощо", – йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Генпрокуратури.

У відомстві також зазначають, що у рамках досудового слідства призначили низку судових експертиз, зокрема судово-медичну, дві вибухотехнічні, три молекулярно-генетичні, трасологічну, хімічну, дактилоскопічну та балістичну.

Читайте також: Під Радою влаштували меморіал загиблому нацгвардійцю (фото)

Під стінами українського парламенту в Києві 31 серпня виникли сутички після того, як Верховна Рада підтримала в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Протестувальники почали наступ на будівлю Верховної Ради, яку охороняв кордон правоохоронців. За даними МВС, у бік правоохоронців кинули бойову гранату. Один боєць Нацгвардії 31 серпня внаслідок отриманих поранень загинув. 1 вересня ще двоє бійців Нацгвардії померли від отриманих травм.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

За даними міліції, нині затримані 18 людей, 13 – відпустили.