Російський режисер Нікіта Міхалков, коментуючи заборону на в'їзд в Україну, сказав, що такий поворот подій був очікуваним.

Про це повідомила його прес-секретар Євгенія Дорофєєва, передають російські ЗМІ.

"Заборона не стала для Нікіти Сергійовича несподіванкою. Всім відома його позиція щодо України, він неодноразово говорив, що не схвалює дії нинішньої української влади,тому це очікувана реакція", - сказала Дорофєєва.

Читайте також: Кобзон отримав чергову нагороду "ДНР"

"Які почуття я відчуваю у зв'язку зі звісткою про те, що мені закрито в'їзд на Україну? Таке ж почуття, яке, як мені здається, відчував би Сергій Ейзенштейн, якби йому заборонили в'їзд до фашистської Німеччину в 1939 році", - процитувала вона слова режисера.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомлялося раніше, Служба безпеки на п'ять років заборонила в'їзд в Україну російському режисеру Нікіті Міхалкову.