Бійцям 10-го мотопіхотного батальйону 59-ї окремої мотопіхотної бригади, які служать в зоні АТО, повезли прапори із зображенням святих від художника Володимира Кравчука.

Про це повідомляє портал МістоБаранівка.

"Ми дізналися, що до бійців 10-го мотопіхотного батальйону їдуть волонтери. І вирішили передати їм звісточку - два національні прапора, розписані образами святого Спаса і архангела Михаїла для того, щоб вони стали їм справжніми оберегами", - розповів художник.

Читайте також: У Дніпропетровську волонтери влаштували "гаражний розпродаж"

Передачу доручили доставити Миколі Тулісову, який відвоював у складі 10-го мотопіхотного батальйону вже більше року, а тепер організовує перевезення гуманітарної допомоги своїм бойовим побратимам.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

"Сьогодні вирушаємо в Миколаївську область, де проходить формування 10-го мотопіхотного батальйону. Прапори хлопцям обов'язково передам. Проте всі ми розуміємо, що треба не тільки прапори, але і щось матеріальне. Над цим зараз і працюємо: їдемо, забираємо техніку для ремонту ", - розповів Тулісов.