На Поштовій площі пішохідний перехід впирається в паркан. Через це пішоходам доводиться обходити його по проїжджій частині або ж перелазити.

Про це пише Вечірній Київ.

При цьому, міська влада планувала тут запустити підземний пішохідний перехід, але він досі закритий. Таку картину кияни спостерігають вже рік і просять повернути вигляд Поштової площі хоча б зразка 1997 року, пишуть жителі міста в Facebook.

Читайте також: На Поштовій площі встановили фонтан і 17 лавок (фото)

"Через цей паркан люди переходять дорогу не на пішохідному переході. На фото добре видно, де стоять люди з іншого боку дороги. Саме там вони будуть переходити. Сюди ж можна додати і повну відсутність дороговказів на площі", - прокоментував ситуацію В'ячеслав Никитенко.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще