У районі села Курдюмівка прикордонний наряд затримав два автомобілі. Виявилося, що в об'їзд контрольного пункту "Зайцеве" зловмисники намагалися провезти на непідконтрольну територію 300 кілограмів м'ясної продукції на суму близько 20 тисяч гривень. Ніяких супроводжуючих вантаж документів у контрабандистів не було.

Про це пише Сегодня.

Також проскочити "Зайцеве" намагалися і перевізники з вантажем тютюнових виробів. Причому попередня сума оцінки товару склала два мільйони гривень. Документів на 270 ящиків сигарет також не було. На об'їзних дорогах біля села Новолуганське контрабанду затримали.

Читайте також: У Росію везли контрабанду української молочки на мільйон гривень (фото)

"Зокрема зведена мобільна групу затримала два автомобілі з вантажами, які слідували з непідконтрольною території. У районі Щастя Луганської області правоохоронці затримали автомобіль з вантажем близько 20 тонн брухту чорних металів, який слідував в об'їзд КПВВ" Лисичанськ "без документів", - розповіли в прикордонній службі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще