У середу, 2 вересня, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці двом затриманим за підозрою в участі в масових заворушеннях під стінами Верховної Ради 31 серпня.

Заарештовано Артема Форманюка і Михайла Баліоза, пише Лівий берег.

Підозрюваним інкримінується участь у масових заворушеннях, які спричинили загибель людей (ч. 2 ст. 294 КК). Санкція цієї статті передбачає від 8 до 15 років в'язниці.

Крім того, Баліозу інкримінується ч.3 ст. 345 КК - умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу травми. Санкція цієї статті - від 5 до 12 років в'язниці.

Читайте також: Геращенко пов'язав сутички під Радою з поїздкою Тягнибока в АТО

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, всього у зв'язку з безладами біля Верховної Ради 31 серпня затримали 18 осіб, у тому числі підозрюваного у киданні гранати Ігора Гуменюка, голову "Чорного комітету" Богдана Тицького і кілька інших представників цієї організації.