Останніх три місяці 75-річний Річард Дабйелю займався заміною дранки на будинку, намагаючись все зробити самостійно.

Неймовірна одержимість трудомістким заняттям і запал, з яким літній чоловік робив ремонт, помітив його сусід, Девід. Він був вражений від того, що побачив.

Старий у три погибелі зігнувся на самому верху даху, укладаючи покриття крок за кроком. На восьмому десятку у Річарда були хворі коліна і покриті мозолями руки.

Девід сфотографував сусіда і виклав це фото в Facebook, попросивши допомоги покрівельників для дідуся. І після тисячі репостів набралася команда волонтерів, що захотіла протягнути Річарду руку допомоги за просто так.

У суботу вранці, коли Девід прокинувся, хлопці вже зібралися у Річарда будинку і робота закипіла. Дідусеві ж сказали просто посидіти і поспостерігати зі сторони. Вулиця буквально наповнилася машинами, обладнаними сходами для покрівельних робіт.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: У Берліні мешкає найстильніший дідусь у світі (фото)

Так само, в порядку безоплатного пожертвування, привезли і деревину. До обіду робота вже була закінчена і новенька покрівля радувала око.

Але останню черепицю символічно попросили покласти Річарда, допомогли йому піднятися наверх і особисто закінчити велику справу.

Сам старий був просто приголомшений. Він не чекав ні від кого такої доброти і такого подарунка. Подякувавши хлопців, Річард сказав, що ті повернули його віру в людяність і людство.