Депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов обіцяє витягнути "за свинячу шкурку" організаторів показу фільму Олега Сенцова.

Про це повідомляє УНН.

Мілонов закликав скасувати відкритий показ фільму Олега Сенцова "Гамер" (2011).

"Я вважаю, що це нахабна і цинічна витівка, яку проплатили люди, що хочуть звільнити від будь-якої відповідальності терориста Сенцова. Весь ланцюжок бандитів, весь ланцюжок зрадників буде виведений на чисту воду і за свою свинячу шкурку вони будуть витягнуті на світ божий і покарані" , - сказав Мілонов.

На думку депутата, показ фільму Олега Сенцова носить характер політичної акції. Він вимагає знайти замовників відкритого показу фільму.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: В Німеччині мітингували проти російського свавілля щодо Савченко и Сєнцова (фото)

"Гамера" планують показати третього вересня. На кіностудії не вважають демонстрацію стрічки політичною акцією.

Нагадаємо, Олег Сенцов і Олександр Кольченко знаходяться у російській в'язниці з травня 2014 по політично мотивованим звинуваченнями. Сенцова засудили до 20, а активіста Кольченко до 10 років каторжних робіт.