Вночі другого вересня координатора Чорного Комітету Богдана Тицького дозволили госпіталізувати. Його затримали 31 серпня після сутичок під Верховною Радою.

Про це повідомляє "Інформатор".

Карету швидкої допомоги викликав народний депутат Ігор Мосійчук. Лікарі визнали, що стан здоров'я затриманого вимагає госпіталізації.

У Тицького діагностували важкий перелом плечової кістки, гематоми та жар. Суддя схвалила вивезення затриманого до лікарні швидкої допомоги міста Києва.

Затриманого до медичного закладу конвоювали декілька машин міліції та спецпризначенців, а охороняли його автоматники. Вони перекрили вхід до лікарні. Дозвіл увійти всередину отримали лише нардепи та їх помічники.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Двоє з лікарів, яких впустили до затриманого, зізнались, що представники правоохоронних органів чинили на них тиск.

Читайте також: Активісти перекрили вулицю Грушевського у Києві

Сьогодні вранці Богдана Тицького уже перевезли до Печерського районного суду міста Києва. Близько 14 години спливає час, коли затриманому повинні визначити захід досудового утримання.

Нагадаємо, Богдана Тицького та ще п'ятьох активістів Чорного Комітету затримали 31 серпня після сутичок під Верховною Радою. На одному з судових засідань він заявив, що серія затримань є очевидною розправою над їх організацією.