Завідуюча дитячого садка Куйбишевського району Новосибірської області Ольга Філоненко загрожує своїм підлеглим розправою над їхніми дітьми, якщо вони не відмовляться від звинувачень у здирництві.

Про це повідомляє Тайга.інфо з посиланням на співробітників дитсадка і батьків її вихованців.

Батьки звинувачують Філоненко в тому, що вона впродовж восьми років вимагала гроші у підлеглих. Щомісяця директор говорила співробітникам віддавати їй від 4 до 12 тисяч рублів, "примушуючи носити їй гроші в особистих цілях". 1 вересня поліція затримала Філоненко при отриманні помічених грошей.

"Філоненко взяли публічно, повели в наручниках через все місто у відділ поліції. Скарги дівчат лежать у ВБЕЗі, там вона зізналася на камеру, що брала гроші і витратила їх на навчання, на свої особисті цілі, і дуже шкодувала ", - сказав один з батьків вихованців.

Наступного дня поліція відзвітувала про затримання голові Куйбишевського району Віктору Функу, але той не став надавати справі розголосу, а слідчі не знайшли достатніх підстав для порушення кримінальної справи.

Популярні новини зараз
Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: Хаос в "Шереметьєво": застрягли паспорта, тварини, "вантаж 200"

3 вересня МВС вимагало від начальника управління освіти районної адміністрації Наталії Коваленко відсторонити затриману від роботи. Однак у той же день Філоненко повернулася на свою посаду і викликала до себе своїх підлеглих, які написали на неї заяви.

"Вона зібрала в кабінеті дівчат, які написали заяву, і просто почала там пресинг зі своїм чоловіком Миколою Філоненко: "Якщо ви хочете, щоб ваші діти живі ходили по місту, міняйте свідчення", - передала слова співробітниць одна з матерів учнів.