Оперативники Дарницького райуправління міліції в Києві в ніч на 4 вересня затримали трьох підозрюваних у вбивстві черниці київського Вознесенського Флорівського жіночого монастиря Алевтини.

Про це повідомили в ГУ МВС столиці.

Підозрюваних затримали на КПП при в'їзді до Києва.

За інформацією правоохоронців, черницю Алевтину вбили через сім тисяч доларів, які жінка зберігала вдома. Вона сама розповіла про свої заощадження двом жінкам, яким заповіла квартиру взамін на догляд за старою черницею. Після цього син однієї з жінок розповів про гроші товаришам, вони приїхали в квартиру до Алевтини і вбили жінку. При цьому, грошей так і не знайшли.

Читайте також: У Києві вбили черницю УПЦ МП

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Нагадаємо, тіло 64-річної черниці знайшли 28 червня в її власній квартирі в Дарницькому районі Києва. Руки загиблої були зв'язані за спиною, а на шиї виднілися сліди задушення.