Навчально-виховний процес в освітніх закладах Києва буде відновлено з 7 вересня у звичайному режимі, повідомила у п'ятницю заступник голови київської міської адміністрації Ганна Старостенко.

Через сильне задимлення у четвер навчальний процес у столиці було припинено.

"За результатами останніх замірів концентрація шкідливих речовин у повітрі практично не перевищує норму, а температура повітря на вулиці, а отже і в приміщеннях, знизилася. Саме тому у нас і у СЕС немає ніяких заперечень щодо поновлення навчально-виховного процесу в освітніх закладах Києва" , - цитує заяву чиновниці прес-служба київської адміністрації.

Читайте також: Кияни збунтувалися проти Кличка за "хімічний туман"

Старостенко додала, що "наздогнати" шкільну програму столичні учні зможуть за рахунок її незначного ущільнення.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що багато мікрорайони Києва в ніч на 3 вересня накрило густим димом, до ранку запах посилився. Причиною задимлення столиці стала пожежа у районі населеного пункту Зазим'я приблизно в 10 кілометрах від Києва. До вечора його ліквідували. Задимленість спостерігалася і в інших містах країни, зокрема, у Черкасах, Харкові, Дніпропетровську та Вінниці. Місцева влада закликала людей не панікувати.