Сьогодні, 5 вересня, в Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного понад 600 курсантів-першокурсників склали військову присягу на вірність українському народу.

Про це повідомив Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

"Я пишаюся нашими першокурсниками: обравши військову професію в такий непростий для Вітчизни час, вони засвідчили, що є гідними громадянами нашої держави, кращими представниками українського народу", – заявив під час урочистостей начальник Академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Читайте також: Львівська військова академія провела парад до Дня знань (фото)

За його словами, 245 із 600 курсантів, які сьогодні склали присягу, вже брали участь у антитерористичній операції. Також серед них є чимало нагороджених державними нагородами.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Під час урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих випускників академії та усіх героїв, які загинули у боях за територіальну цілісність та незалежність України.