Жахливий випадок стався наприкінці минулого тижня. Як повідомляє міліція, киянка намагалася продати за 10 тисяч гривень свою доньку, яка народилася 1 вересня - повідомляє Depo.ua.

Жінці, яка зважилася на такий крок - всього 25 років. Вона каже, що продати доньку її змусили життєві обставини.

Про продаж немовляти вона домовилася з "покупцями" заздалегідь, тому народжувала під прізвищем тієї сім'ї, яка повинна була після пологів забрати дитину. Ймовірно, і проти тих, хто готовий був заплатити за новонароджену дівчинку, також буде відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: Життя пожартувало: у пари неонацистів народилась чорношкіра дитина

На щастя, міліціонерам вдалося зірвати "операцію", у цьому їм допомогли співробітники пологового будинку. Наразі горе-мати затримана. Долю маляти будуть вирішувати органи опіки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Проти киянки відкрито кримінальну справу, їй загрожує від 8 до 15 років в'язниці з конфіскацією майна. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що мешканка Івано-Франківська викинула пaкeт з тілом cвoєї дитини у підвaл oднoгo з будинків. Жінка намагалася обдурити міліціонерів і приховувала факт народження дитини. У цьому її викрили медики, які провели огляд.