У Києві водій маршрутки відмовився перевозити учасника бойових дій на Сході України Віталія Шевченка і змусив покинути транспортний засіб.

"Водій маршрутки номер 220 запропонував Віталію Шевченку (командир відділення другого батальйону 95-ої аеромобільної бригади, позивний "Кузнєц") вийти геть, бо, бачте, пільговиків везти він не хоче", - написала журналістка Ольга Сніцарчук у Facebook.

Журналістка також додала, що це не перший випадок, коли Шевченку відмовили у пільговому проїзді.

"Перший раз така ж історія трапилася за цим же маршрутом давніше – маршрутка номер 220, номер – АА 0913. Там водійська пика ще й заявила десантнику: "а я тебя в то АТО не посылал". Віталій зняв відео – і морди, і номер автобуса записав. Але не скористався. Сьогодні зранку трапився другий такий випадок", - написала Сніцарчук.

Читайте також: Чим скінчилася бесіда поліцейських з владикою Павлом (відео)

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Сніцарчук виклала фото водія, який висадив учасника АТО першого разу.

"На фото: водій номер 1 з держномером маршрутки АА 0913. Водія номер 2 нехай знайде доля", - написала Сніцарчук.

Нагадаємо, ветеран АТО Віталій Шевченко став справжнім героєм для українців, коли намагався погасити агресію активістів під час бійки 31 серпня під Верховною Радою. Його в соцмережах вже встигли охрестити янголом.