Столичні правоохоронці розкрили вбивство монахині Флорівського жіночого монастиря. Про це повідомляє столичне управління МВС.

Більше місяця правоохоронці працювали над розкриттям злочину.

"Днями працівники карного розшуку затримали двох місцевих чоловіків (25-річного мешканця Київщини та 23-річного киянина), які обґрунтовано підозрюються у вчиненні вбивства жінки. А згодом і їхнього поплічника – 33-річного уродженця Сумщини", - розповів начальник ГУМВС України у місті Києві Олександр Терещук.

За встановленими слідством даними, один із затриманих був знайомий із потерпілою та вважав, що жінка має заощадження. Чоловік поділився своїми припущеннями з товаришами. Втрьох вони вирішили вбити чорницю та пограбувати її.

Мертву 64-річну киянку 28 липня виявили у власній квартирі зі зв'язаними руками.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Читайте також: В Італії затримали вбивць українця, який кинувся на грабіжників супермаркету

Зі слів племінника, тітка не відповідала на його телефонні дзвінки, тому він вирішив зранку заїхати до неї. Побачивши у квартирі мертву родичку, одразу викликав міліцію.

Затримані чоловіки зізналися в скоєнні вбивства. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання киянина міліціонери виявили бойову гранату та наркотичні речовини.

За інформацією правоохоронців, черницю Алевтину вбили через сім тисяч доларів, які жінка зберігала вдома. При цьому, грошей злочинці так і не знайшли.