7 вересня Всеукраїнський благодійний фонд "Єдина родина" доставив в школи прифронтових сіл Луганської області шкільне приладдя і навчальний реквізит для відновлення навчального процесу.

У Кримське і Трьохізбенка Новоайдарського району волонтери привезли шкільну форму, підручники, шкільні дошки, атласи, контурні карти, зошити, ручки і олівці, повідомляє місцевий портал ato.lisichansk.in.ua.

"Цією акцією ми починаємо програму допомоги прифронтовим населеним пунктам Луганщини. Сьогодні ми допомогли школам. Це, перш за все - наші діти, і у них має бути дитинство, повноцінне навчання і все необхідне. Найближчим часом будемо співпрацювати з медичними установами, допомагати обладнанням та медпрепаратами ", - повідомила директор Фонду Наталія Сергієнко.

Читайте також: Військовий виманив у волонтерів 50 тис. грн і втік до Росії

Також вона подякувала керівництву Луганської обласної військово-цивільної адміністрації за оперативність інформування про потреби шкіл і допомогу в організації проїзду. У свою чергу голови сіл та навчальних закладів зустріли волонтерів з особливою вдячністю.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще