Сьогодні в білоруському місті Гродно проходила Євразійська міжурядова рада. У зв'язку з цим були вжиті певні заходи на міських вулицях для забезпечення безперешкодного проїзду учасників зустрічі, що і стало причиною дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє autogrodno.by.

Одним із заходів безпеки стало відключення деяких світлофорних об'єктів на шляху проходження кортежу російського прем'єра. Це і стало непрямою причиною аварії, яка трапилася незабаром після проїзду кортежу.

О 12:30 на злощасному перехресті вулиці Антонова з проспектом Космонавтів навпроти автовокзалу сталася аварія. Зіткнулися мікроавтобус VW і легковий автомобіль Audi.

У момент аварії світлофори ще не працювали. Від удару Audi винесло на розділову смугу. Машина зупинилася лише завдяки огорожі. Обидва учасники аварії отримали серйозні пошкодження.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Читайте також: Три легкомоторні літаки розбилися у США, є загиблі

На місце ДТП, за повідомленнями очевидців, приїжджали медики. Але машина "Швидкої допомоги" не затрималась: ймовірно, медична допомога потерпілим не знадобилася.

Нагадаємо, в центрі Гродно напередодні візиту прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва почали опечатувати горищі і підвали. Приводом для візиту Дмитра Медведєва в місто на Німані стало засідання Євразійського міжурядової ради.