Звільнений напередодні Костянтин Лікарчук поширив інформацію про свого екс-начальника, керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова. Лікарчук заявляє, що у Насірова є квартира у Лондоні, яка проте не відображена у його декларації.

"Мене зараз часто запитують, чи я збираюся подавати на Насірова позов до суду про захист честі і гідності за безпідставні звинувачення в корупції. Відповім – я думаю про це і, можливо, подам такий позов за місцем проживання Насирова в Лондоні", - написав Лікарчук на своїй сторінці у Facebook.

"До речі, квартира не внесена до декларації Насірова, в результаті чого на підставі частини 8 статті 3 Закону України "Про очищення влади", Насіров потрапляє під люстрацію і не може протягом 10 років обіймати посади в державних органах", – додав Лікарчук.

Читайте також: Звільненого замглави фіскальної служби допитали на детекторі брехні (фото)

Нагадаємо, 7 вересня Кабінет міністрів України задовольнив клопотання про звільнення заступника голови Державної фіскальної служби, керівника Митної служби Костянтина Лікарчука.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

До речі, нещодавно Костянтин Лікарчук опинився на другому місті у рейтингу найбагатших українських чиновників від Transparency International Україна. А найбагатшим виявився голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.