Російські туристи, а також росіяни, які приїхали у Крим на заробітки, шукають на півострові товари українського виробництва. Про це пише "Крим.Реалії".

"Я багато чула про якість українських продуктів, от хочу купити дитині. Але українського тут, на жаль, зовсім небагато", – розповіла молода мешканка Підмосков'я.

Російські туристи також скаржаться на те, що в курортних містах Криму їм практично "не пропонують нічого українського", навіть сувеніри там з російською символікою.

"Такого всього і в нас повно. Це нецікаво", – розповіли туристи з Росії.

Читайте також: У Криму продадуть санаторій Коломойського

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Між тим, до Криму як і раніше постачають товари з материкової частини України. Зокрема, у місцевих магазинах можна знайти українську молочну продукцію. Деякі підприємці намагаються завозити через адмінкордон невеликі партії непродовольчих товарів, деякі заявляють, що продають "українські залишки".

Нагадаємо, раніше лідери кримських татар ініціювали блокаду адміністративного кордону з окупованим Росією Кримом. Таким чином вони прагнуть не допустити ввезення українських товарів на територію півострова.