Журналіст Денис Бігус викрив чинного главу Госфіскальной служби Романа Насирова в порушенні українського законодавства, використовуючи копії відповідей його колишнього зама Костянтина Лікарчука на детекторі брехні.

"Поки ви ірже над чеченським слідом на Яценюку - справжній, серйозний скандал розгортається в іншому місці. Вчора вночі свежеуволенний з митників Костянтин Лікарчук опублікував документи з лондонського реєстру нерухомості. З них випливає, що глава Госфіскальной служби (податкова + митниця) Роман Насиров володіє квартирою в Лондоні. У не найгіршому районі, до речі. Якщо відкрити декларацію Насирова, то цю квартиру ви там не знайдете. Що автоматично викреслює Насирова з держслужбовців. І, якщо не помиляюся, по свіжому законодавством загрожує йому двома роками в'язниці. П.С. Інтриги додає визнання самого Лікарчука, що ці документи він отримав у травні. Тобто мовчав півроку про скоєний злочин. Ну, поки не звільнили, ага ", - написав він.

Читайте також: Звільненого замглави фіскальної служби допитали на детекторі брехні (фото)

Нагадаємо, 8 вересня колишній заступник голови Госфіскальной служби Костянтин Лікарчук опублікував документи зі своїми відповідями про службу у відомстві на поліграфі.