За даними Фонду Демократичної ініціативи та Центру Разумкова, більшість мешканців України скептично відносяться до нових реформ у країні.

Опитування показало, що 30% українців не вірять в успіх нових реформ взагалі, а 32% громадян мають певну надію, але особливо не вірять. Ще одна частина українців (30%) довіряють реформам та вірять,що вони принесуть успіх.

У дослідженні прийняли участь більше двох тисяч респондентів. Опитування проводилось в усіх регіонах України, окрім окупованого Криму та підконтрольних терористам регіонів Донбасу, з 22 по 27 липня.

Читайте також: Українські чиновники пройшли підготовку у європейських реформаторів

Нещодавно дослідники дізнались, що мешканців самопроголошеної "ЛНР" більше за все непокоїть вартість продуктів харчування та товарів для дому.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще