Вчора у Київський області постраждали двоє молодих хлопців-екстремалів. Зачепери катались верхи на електропотягах та отримали тілесні ушкодження від ураження електрострумом.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області.

Вчора о 22:50 годині правоохоронці Фастівського міськвідділу міліції отримали повідомлення від чергового лікаря залізничної станції про ураження неповнолітнього струмом.

Вже на місці події співробітники міліції з'ясували, що юний екстремал заліз на дах потягу, який перебував на відстої. В результаті 15-річний фастівчанина отримав численні опіки через ураження електрострумом. Швидка доправила його до реанімаційного відділення районної лікарні. Там медики діагностували у нього 90% опіків всього тіла. Наразі за життя хлопця борються лікарі.

Читайте також: Киянин прокотився стоячи на потязі метро (відео)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сьогодні о другій годині ночі до Києво-Святошинського відділення міліції надійшло повідомлення від медпрацівника Київської обласної клінічної лікарні про те, що до них доставлено молодого хлопця з опіками верхніх та нижніх кінцівок. Правоохоронці встановили, що 18-річний житель міста Боярка отримав тілесні ушкодження під час катання на електропотязі.

Порушники нестимуть адміністративну відповідальність згідно чинного законодавства.