Кондитерська корпорація Roshen розраховує оформити право оренди на землю під будівництво нової бісквітної фабрики у місті Бориспіль (Київська обл.).

Згідно прес-релізу компанії, був проведений ретельний огляд наявних вільних земельних ділянок з відповідним цільовим призначенням у Київській області.

"Найоптимальнішим місцем розташування майбутнього бісквітного комплексу обрано місто Бориспіль, яке, по-перше, знаходиться неподалік від логістичного центру Roshen у місті Яготин і, по-друге, має видатний фонд кваліфікованих фахівців", - йдеться в повідомленні.

У липні поточного року компанія звернулася до адміністрації міста Бориспіль з проханням інформувати про наявність в місті земельних ділянок, відповідних зазначеним вимогам компанії. Корпорації запропонували ділянку площею 19 га, яка складається з п'яти окремих ділянок, що перебувають в оренді у юридичних осіб ще з 2006-2007 років.

Читайте також: Восени продукти трохи подорожчають - міністр аграрної політики

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Roshen зазначає, що жоден з орендарів цих п'яти ділянок протягом такого тривалого періоду не використовував надану йому ділянку за цільовим призначенням і не платив орендну плату.

Нагадаємо, що корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Кременчуцьку (Полтавська область) кондитерські фабрики, дві виробничі ділянки у Вінницькій області, масло-молочний комбінат "Бершадь молоко" (Вінницька область), два виробничих майданчики у Липецькій області (РФ), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).