Всеукраїнський центр волонтерів "People`s Project" спільно з Радою волонтерів при Миколаївській ОДА оголошує про запуск нового проекту з відновлення водолазного судна "Нетішин", який використовується для роботи морської розвідки.

Про це повідомила прес-секретар проекту Олександра Жаркова.

"People's Project вже давно допомагає команді корабля "Нетішин" у підвищенні бойової готовності і передав декілька приладів за проектом "Знову у бій!", оскільки підрозділ розвідки ВМС України використовували не раз "Нетішин" у своїх місіях", - пояснює Олександра Жаркова.

Але на сьогодні корабель потребує глобального ремонту, а ремонт передбачає велике фінансове вкладення - згідно з попереднім кошторисом - 2 534 000 грн.

Волонтери нададуть усім бажаючим можливість особисто спостерігати за ремонтом. Для цього у ремонтних доках будуть встановлені камери спостереження, які транслюватимуть ремонт корабля в режимі нон-стоп.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Читайте також: У Луцьку затримали львівських псевдоволонтерів (фото)

Волонтери відзначають, що сьогодні в Україні гостра нестача військових суден. Після анексії Криму вагома кількість плавзасобів залишилося у агресора - "Костянтин Ольшанський", корабель управління "Славутич", корвети, тральщики і багато інших перебувають у ворожої сторони.

Саме тому, терміново необхідно реанімувати всі ті кораблі, які перебувають на території України, для повної екіпіровки ВМС, у тому числі і корабель "Нетішин".