Українсько-канадський проект "Ангели хоронителі України" продовжує опікуватись реабілітаційним центром в Ірпінському госпіталі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Друзі проекту — Ярослав Чорногор та його команда започаткували незвичайну волонтерську ініціативу. Це сеанси арт-терапії.

Під час них бійці, які брали участь в АТО, через мову мистецтва будуть висловлювати свої почуття та подолають наслідки бойового стресу, поступово повертаючись до нормального життя.

Київське представництво українсько-канадського проекту "Ангелів хоронителів України" попередньо закупили та передали до Ірпінського госпіталю олійні фарби, полотно для малювання, пензлі, олівці тощо.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Читайте також: Понад 300 українських бійців лікувалися в країнах НАТО – Богомолець

Під час візиту до центру керівник київського офісу "Ангелів" Ганна Стукалова та помічник Міністра оборони полковник медичної служби Всеволод Стеблюк передали бійцям цю благодійну допомогу.

Наразі програма арт-терапії для бійців АТО, завдяки волонтерській та безкорисливій роботі фахівців команди Ярослава Чорногора, які проводять заняття із захисниками Батьківщини, набуває нових обертів.