Прес-секретар оборонного відомства Вікторія Кушнір підкреслила, що українська армія отримала від співвітчизників понад шість мільйонів гривень грошових переказів з початку цього року.

"За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер 565, на підтримку української армії перераховано 1 млн. 151 тис. гривень", - розповіла представник Міноборони.

Вона зазначила, що з усієї суми, чотири мільйони гривень перевели на матеріально-технічне забезпечення військових, а решта коштів - на медзабезпечення бійців.

Варто зазначити, нещодавно міністерство надіслало запит для включення у проект держбюджету-2016. Відомство просить на свої витрати 86 млрд. 952 млн гривень. Для порівняння, в минулому році бюджет оборонного відомства становив близько 15 млрд.

Читайте також: Міноборони запровадить посаду заступника комбата з питань тилу

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, український уряд пообіцяв, що витрати на армію скорочуватися не будуть. Цього року Кабмін надав міністерству майже 100 мільярдів гривень. Як повідомлялося, Міноборони України заощадило майже 108 млн. гривень відтоді, відтоді як перейшло на електронні торги.