Міністерство оборони запроваджує посаду заступника командира батальйонів з тилу Збройних сил.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Нову посаду вводять з метою належного контролю за нормами забезпечення військовослужбовців та списанням матеріальних засобів батальйонів ЗСУ.

Крім того, на даний момент в Міноборони створили систему зворотного зв'язку з посадовими особами тилового забезпечення.

Оборонне відомство продовжує проведення закупівель предметів речового забезпечення, продовольчих товарів, медичного майна та пально-мастильних матеріалів для військових на електронному майданчику системи електронних державних закупівель ProZorro.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вже підписано 40 договорів з постачальниками на планову суму 195 мільйонів гривень. Також завдяки конкуренції на електронних торгах, вдалося заощадити близько 17 мільйонів гривень.

Читайте також: Мінекономіки хоче звільнити ще 20% співробітників

Крім цього, Міноборони прийняло рішення про акцепт пропозицій за ще 18 електронними тендерами, економія від зниження ціни за якими складе понад 20 мільйонів гривень.

Таким чином, показник остаточної економії від зниження ціни в ході електронних закупівель за 58 електронними тендерами склав 37,5 мільйона гривень або близько 13,5%.

Триває ще 61 електронний тендер з плановою сумою 507,3 мільйона гривень. У середньому у торгах по кожному лоту беруть участь п'ять учасників.