СБУ спільно з Генеральною прокуратурою затримала на хабарі голову центрального апарату Державної служби зайнятості, повідомляє прес-служба відомства.

За даними правоохоронців, чиновник організував механізм отримання хабарів від учасників тендерних торгів, які проводила держслужба. У протиправних схемах він використовував підлеглих, які змушували підприємців платити "данину" за перемогу в тендерах.

Зокрема, чиновник був затриманий в службовому автомобілі в центрі Києва під час отримання хабара у розмірі 622 тис грн. Під час огляду машини, правоохоронці також виявили велику суму грошей в іноземній і національній валютах, мисливську рушницю з набоями та інше.

Читайте також: Депутата-хабарника затримали на Одещині

Примітно, що СБУ не вказує імені затриманого, проте в даний час Держслужбу зайнятості очолює Ярослав Кашуба

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Для встановлення всіх епізодів отримання хабарів Головою Держслужби зайнятості тривають невідкладні оперативно-слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження.