У лідера українського етно-рок-гурту "Вій" Дмитра Добрийвечір викрали автомобіль Great Wall Hover 2007 року випуску.

Про це музикант написав на своїй сторінці в Facebook.

"Якісь виродки 10.09.2015, між 22:15 і 22:40 вкрали мій автомобіль Great Wall Hover 2007 року випуску, чорного кольору, державний номер АА4253ЕЕ. Поцупили біля Південного вокзалу в Києві", - повідомив Дмитро.

"На цій машині група "Вій" вже кілька років їздить на концерти і фестивалі", - зазначив музикант, виклав фотографії викраденого автомобіля і попросив друзів поширити інформацію про це якомога ширше.

Читайте також: Правоохоронці розслідують викрадення сейфа з держустанови

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вій" - українська етно-рок-група, була заснована в Києві в 1991 році. Самі музиканти характеризують свою творчість як dark ethno fusion, вони використовують слов'янський фольклор і язичницьку міфологію, міксуючи етно з елементами психоделіки та сумної лірики.

Нагадуємо, що минулого року в Україні було викрадено більше 10 тисяч автомобілів, у той час як в 2013 році цей показник становив 6 тисяч.