В Каштановому сквері міста Миколаїв провели традиційний Парад карапузів на тлі місцевих заходів на честь 226-річчя Миколаєва.

Про це пише Главное.

"У параді малюків взяла участь 21 родина. Сім'ї-учасниці до завдань підійшли творчо - проявили фантазію і зробили все для того, щоб їхній малюк був на параді найкрасивішим і незвичайним", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Близько 17 тисяч дітей переїхали на звільнену територію Луганщини

Використовували і звичні образи козачків, принцес та бджілок, і відносно нових "персонажів". Наприклад, тут можна було побачити "Фіксіків" - героїв популярного мультсеріалу, піратів і, навіть, Мерилін.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Візочки дітей батьки теж "підігнали під образ". Вони "перетворилися" на кораблі, палаци, лімузини тощо.

Переможцем параду карапузів стала сім'я Паламарчук, яка придумала для своєї дитини образ "Єва - принцеса на горошині". Коляска дівчинки "трансформувалася" у велику карету.