У Вінницькому полку оперативного призначення Національної гвардії для студентів коледжу Національного університету харчових технологій провели день відритих дверей: хлопцям дали потримати в руках справжню зброю та показали свою бойову техніку.

Про це розповіли у прес-центрі Національної гвардії.

"Молодь мала можливість оглянути казарми та навчальні класи, а у клубі підрозділу переглянути відеоролик про становлення та розвиток, як Національної гвардії України, так і історичний шлях полку до сьогодення", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Президент Порошенко привітав танкістів з професійним днем

Найбільше захоплення викликала військова техніка, яку безпосередньо застосовують у зоні АТО.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Екзотикою для студентів став бронетранспортер 4Е.

"Тож ніхто із присутніх не пропустив нагоду особисто забратись до середини бойової машини та сфотографуватись на її броні", - сказали у прес-центрі.

Хлопці та дівчата оцінили екскурсію до "засіків військової фортеці", а деякі виявили бажання по закінченню навчального закладу проходити військову службу за контрактом.