Кияни звернули увагу на пошкодження коренів сосен у центральній частині парку Кіото.

"Трактор прокладав траншею і там, де заважало коріння, вони просто його рубали. Зачепили також абрикос і сакуру", - пише в соцмережі Facebook Тетяна Андрійшина.

Однак, за інформацією директора Деснянського КП УЗНу Євгена Карпа, роботи в парку "Кіото" проводяться згідно з державно-будівельними нормами і технічними вимогами.

"Наразі проводяться роботи з формування дорожнього корита і роботи з облаштування системи поливу. Тридцятирічні сосни, що ростуть у парку "Кіото", мають розгалуджену систему коренів. Ніяких пошкоджень коренів дерев сакури немає. Роботи, що проводяться в парку, не приведуть до зміни структури грунту та існуючого фітоценозу. Після закінчення робіт, будуть проведені всі заходи щодо догляду та збереження зелених насаджень", - зазначив Карп.

Читайте також: У Васильківському районі викопали півтори тисячі патронів

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що екологічна комісія Київради погодила надання офіційного статусу 12-и столичним скверам, серед яких і сквер імені Небесної Сотні.