Служба безпеки провела допит двох росіян, затриманих поблизу селища Мілове Луганської області.

Як повідомляє прес-служба СБУ, вони перетнули державний кордон України в обхід встановлених пунктів пропуску.

Затримані були одягнуті у військову форму та пояснили свій візит прикордонній службі - "приїхали за худобою".

Перебіжчики виявились братами та громадянами Російської Федерації 1990 та 1993 років народження. Народилися та зареєстровані у селі Глибоке Петропавлівського району Воронезької області.

25-річний Віктор Барсуков - військовослужбовець в/ч 54096 окремої танкової бригади мотопіхотного батальйону другої роти третього взводу, заступник командира взводу. Проходить службу на контрактній основі у військовій частині, яка розташована поблизу с. Муліно Нижегородської області РФ.

Популярні новини зараз
Велике українське місто скоро повністю паралізує: через повітряні тривоги нема кому працювати Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті
Показати ще

Разом з безробітним братом вони на власному автотранспорті прибули до лінії кордону, а потім пішки незаконно його перетнули.

Читайте також: Російському спецназівцю Єрофєєву продовжили арешт до 17 жовтня

Нагадаємо, що 16 квітня під Щастям Луганської області затримали двох російських спецназівців Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва під час виконання бойового наказу.