Відомий актор Арнольд Шварценеггер змінить мільярдера Дональда Трампа на місці ведучого в американському телешоу "Учень".

Про це повідомляє Reuters.

Трамп заявив, що, будучи кандидатом у президенти США від Республіканської партії, він не зможе зніматися в шоу.

Телешоу "Учень" відоме фразою Трампа "Ви звільнені!" при виборі учасника, який покидає програму.

Голлівудський актор буде вести шоу в сезоні-2016/17. У NBC відзначили, що Шварценеггер принесе "свіжий погляд" у шоу, в якому знаменитості виконують разом бізнес-завдання і збирають гроші на благодійність.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Зірка бойовиків зазначив, що він є великим шанувальником "Учня" і "того, як шоу показує випробування і тріумфи в бізнесі і командній роботі".

Читайте також: Репер Каньє Уест вирішив зайняти крісло Обами

У 2003 році Трамп став виконавчим продюсером і ведучим реаліті-шоу "Учень" на каналі NBC. Це шоу по суті було грою, в якій учасники боролися за право отримати посаду топ-менеджера в одній з компаній Трампа, а ті, хто не проходив випробувань, були "звільнені", тобто вибували з гри.

У 2004 році Дональд Трамп подав заявку на реєстрацію торгової марки - популярної фрази "Ви звільнені!" - "You're fired!" У перший рік показу шоу Трампу платили по 50 тисяч доларів за серію (приблизно 700 тисяч доларів за перший сезон), а починаючи з другого сезону - вже по 3 мільйони доларів за серію, що зробило його одним з найбільш високооплачуваних людей на телебаченні.

Зазначимо, зараз Хілларі Клінтон разом з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом є лідерами в опитуванні громадськості щодо президентських уподобань.