Суддя Апеляційного суду столиці Олександр Бець самоусунувся. Він розглядав справу Дениса Поліщука, якого звинувачують у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

Про це пише Online Експрес.

"Сторона захисту повідомила про наявність обставин щодо одного із членів колегії суддів, що викликають сумнів в його неупередженості при розгляді апеляційної скарги. Суддя Бець написав письмову заяву про самовідвід у зв'язку з наявністю обставин, що викликають сумнів у його неупередженості", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Ходу в підтримку Поліщука та Медведька влаштували в Харкові (фото)

Згідно інформації, коллегія суддів, заслухавши думки захисників, прокурорів, а також самого Поліщука, 16 вересня ухвалила його самоусунення у кримінальному провадженні за апеляційною скаргою.

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

ЇЇ у судовій справі стосовно Поліщука передали для автоматичного розподілу справ з метою автоматичного визначення іншого судді.

Розгляд апеляційної скарги у справі відклали на 24 вересня. Початок засідання - о 17:30.

Нагадаємо, проти Поліщука порушили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство, скоєне за попередньою змовою групою осіб" Кримінального кодексу. Йому загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.