Сьогодні до навчального центру з підготовки і перепідготовки військовослужбовців за контрактом Північного територіального управління Нацгвардії прибули бійці другого батальйону оперативного призначення.

Як повідомляє прес-центр Національної гвардії на Facebook, вони показали тренування з підривної справи.

Крім цього бійці продемонстрували водіння бойових машин, фортифікаційне обладнання позицій, потренувались у бойових стрільбах та гранатометанні.

Для тренування бійці обрали девіз "Без нас – ні кроку". Під таке гасло вони відпрацьовували прийоми виявлення та знешкодженні ворожих розтяжок, знищення протитанкових невибухових інженерних загороджень та очищення місцевості від ворожих боєприпасів.

Начальник інженерної служби Північного ОТО майор Ігор Козубський повідомив, що завтра бійці будуть готувати запалювальні трубки та проведуть підрив тротилових шашок та тренуватимуться у знешкодженні розтяжок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Читайте також: В Одесі та Запоріжжі відбулися спеціальні військові навчання (фото)

Нагадаємо, що вчора у військовій частині 3012 Нацгвардії, що дислокується у місті Одеса, пройшли навчально-методичні збори з гранатометниками та помічниками гранатометників РПГ-7В.