На території однієї з лікарень у Чернівцях відкрили приміщення під реабілітаційний центр для військових АТО. Волонтери в ньому зробили ремонт. Тепер у центрі зможуть одночасно лікуватися 40 військових.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Центр оснастили меблями, спортивними тренажерами та реанімаційним обладнанням - приліжковими кардіомоніторами, оксигенаторами. Все це зроблено за рахунок благодійних коштів.

Представник волонтерського об'єднання "Буковина - українському війську" Віталій Дронь зазначив, що у приміщенні зробили повністю ремонт та завезли фуру меблів із Франції. Залишилося, за його словами, ще закінчити ремонт фасаду, а також облаштувати паркову зону відпочинку.

Читайте також: Бійці АТО передали допомогу багатодітним сім'ям Луганської області (фото)

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Головний лікар медичного закладу Анжела Левицька розповіла, що протягом року лікарі та персонал лікарні займалися проблемами бойових травм, реабілітували бійців і психологічно, і фізично.

За час проведення АТО на сході України близько 800 військових пройшли тут лікування.

Нагадаємо, Ізраїль допоможе Україні у створенні реабілітаційних центрів для військових та цивільних, які постраждали на Сході.