У Черкасах 22-річна жінка намагалася продати свою новонароджену дитину за 40 тис. грн.

Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці отримали інформацію, що одна з породіль міста Черкаси шукає покупця на свою щойно народжену дитину. Організувавши контакт породіллі з підставним покупцем, працівники міліції затримали жінку, коли вона намагалася передати свого немовляти покупцеві. Дитину вона оцінила в 40 тисяч гривень.

Читайте також: У Києві мати продавала своє немовля за 10 тисяч гривень

Як з'ясувалося, затримана вела аморальний спосіб життя і вже встигла народити чотирьох дітей. Відносно всіх дітей вона позбавлена ​​батьківських прав. Як вона пояснила слідчим, дитину продавала тому, що їй потрібні були кошти на розваги.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Слідчим відділом Соснівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження. За скоєне жінці загрожує позбавлення волі строком до восьми років.