Прокуратура Дарницького району міста Києва разом з управлінням боротьби з кіберзлочинністю МВС і столичною міліцією розслідує кримінальну справу проти "одного з інтернет-провайдерів", який транслював фільми і телепередачі без ліцензійних договорів.

Як повідомляє прес-служба київської прокуратури, 17 вересня в офісах цієї компанії були проведені обшуки, в ході яких були вилучені комп'ютери, серверне та мережеве обладнання.

Також у процесі досудового розслідування перевіряються факти про причетність даної компанії до трансляції телеканалів, заборонених на території України згідно з рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Засновник Divan.TV Андрій Колодюк на своїй сторінці у Facebook опублікував короткий коментар по цій справі.

"На превеликий жаль вчора створено прецедент зупинки роботи будь-якого легального сервісу телебачення. Це питання виживання цілої галузі економіки і бездіяльності влади по боротьбі з реальним піратством (нелегальними гравцями), яке завдає шкоди економіці більше 1 млрд гривень на рік", - написав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Читайте також: "Українські кібервійська" поклали більше сотні сайтів ФСБ

Нагадуємо, що керівник StarLightMedia Володимир Бородянський заявив про те, що медіагрупа українського мільярдера Віктора Пінчука готова перейти до кодованого типу мовлення своїх телеканалів.