Столична міліція вчора затримала посадовців комунального підприємства на хабарі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Чиновники вимагали хабар в сумі 60 тисяч гривень від підприємця за укладання договору щодо здійснення сумісної підприємницької діяльності.

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки Головного управління МВС в місті Києві затримали хабарників "на гарячому" під час отримання неправомірної вигоди у сумі 50 тисяч гривень від приватного підприємця.

Читайте також: СБУ затримала міліціонера-хабарника на Одещині (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до десяти років в'язниці із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та спеціальною конфіскацією.

Нагадаємо, нещодавно СБУ піймала на хабарі посадовця міграційної служби. Чиновник вимагав від місцевих мешканців гроші за те, щоб пришвидшити отримання документів.