Активісти "Самопомочі" влаштували "ніч у музеї" пораненим бійцям АТО.

Як повідомляє 24 канал, вони всю ніч провели в музеї Яворницького в Дніпропетровську.

"Попросили доставити хлопців на ніч музею, для того щоб їм не було нудно одужувати і змогли побачити щось окрім лікарняних ліжок", - розповів активіст громадського об'єднання "Самопоміч" Ілля Михайлець.

Військові дуже здивувалися такій пропозиції і дуже зраділи, коли маленькі українці, переодягнені в козаків, показали їм "майстер-клас".

"Ми спостерігали козацькі бої, і дійсно ось такі козаки потрібні. Ми теж козацького роду і звичайно ж переможемо", - розповів боєць Сергій.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Його кілька місяців назад поранили під час виконання бойового завдання поблизу Авдіївки Донецької області. Зараз лікується у військовому шпиталі.

Директор Дніпропетровського музею ім. Яворницького Надія Капустіна особисто привітала активістів "Самопомочі" і бійців із зони АТО.

"Дуже приємно, що багато волонтерів беруть участь у нашому заході. Це дуже важливий напрямок діяльності музею, коли навколо нього об'єднуються люди різних спеціальностей, але всі вони бажають допомогти один одному", - підкреслила жінка.

Читайте також: У госпіталях бійцям АТО показують "Фореста Гампа"

Нагадаємо, що активісти влітку влаштували покази світових фільмів у військових госпіталях бійцям АТО. Почали акцію з перегляду "Форреста Гампа".