Народний депутат Ігор Мосійчук інформує, що утримується в СІЗО Служби безпеки України в одиночній камері і голодує на знак протесту проти свого затримання.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Тюремне начальство і персонал ті ж, що і в 2011 році, коли мене сюди доставили вперше по так званій справі "Васильківських терористів", - зазначив депутат від Радикальної партії Олега Ляшка.

За словами Мосійчука, з ним поводяться "дуже ввічливо".

"На знак протесту проти політичних репресій в країні та грубого порушення законодавства при моєму затриманні й арешті, 19 вересня я оголосив безстрокове голодування", - нагадав депутат.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Щоранку прокидаюся під звуки якоїсь попси, переважно російської. В телевізорі з новинних каналів лише 5-й", - зазначив Мосійчук.

Читайте також: Хто такий Мойсійчук: радикалів висміяли за безграмотність

Нагадаємо, Мосійчука звинувачують за кількома статтями: у хабарництві, хуліганстві, погрозі або насильстві над службовою особою, виконуючим громадський обов'язок, втручанні в діяльність судових органів, погрозі або насильстві щодо судді.

18 вересня Печерський райсуд Києва обрав для Мосійчука запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.