Волонтери People's Project активно працюють над проектом "Польові бліндажі".

Як повідомила волонтер Анна Макогон на Facebook, вони збирають кошти на облаштування укриття для української армії в зоні АТО.

Жінка розповіла історію про бійця АТО, який один вижив після обстрілу бліндажа. Тоді загинули четверо його колег, а йому довелося збирати їх останки в пакети.

Хлопець у госпіталі не міг спати після цього. Макогон повезла волонтерську допомогу до місця дислокації цього військового і побувала на залишках бліндажа.

Вона зазначила, що його виконали з підручних засобів, як і всі інші в зоні АТО.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Я ходила там, ніби по кладовищу і все всередині вило від болю. Я бачила воронки від снарядів, бачила обвуглені дерева, бачила спалену техніку. Я ніколи цього не забуду. Не забуду відчуття того, що ти нічого не можеш вже зробити, не можеш повернути тих, хто загинув", - зазначила вона.

Волонтери вирішили модернізувати установку бліндажів в зоні АТО і вже поставили 50 таких укриттів.

Вони оберігають бійців АТО на позиціях 81-й та 93-й бригад, 11-го батальйону "Київська Русь", прикордонників і морських піхотинців. Вчора спорудили три бліндажа 72-й бригаді, а на наступному тижні планується відвантаження 8 бліндажів в сектор М.

Волонтери просять допомоги на установку бліндажів.

Читайте також: Бійці 128-ї бригади нагодували волонтерів фронтовим борщем (фото)

Нагадаємо, що волонтери з "Самопомочі" організували вчора ніч у музеї Дніпропетровська для поранених бійців АТО.