Служба безпеки України разом з військовою прокуратурою виявила факт зловживання своїми посадовими обов'язками керівниками однієї з військових частин Національної гвардії. Вони вивезли із зони АТО бойову техніку і заховали її на одній з військових частин в Одеській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці зафіксували, як керівники частини неправомірно списували військову техніку та майно на бойові втрати. Насправді вони вивозили її та приховували на території військової частини, а потім продавали. Військовослужбовці цим нанесли державі матеріальну шкоду.

Читайте также: Бійці АТО на Львівщині торгували вибухівкою та набоями

Правоохоронці проводять невідкладні процесуальні заходи за статтею Кримінального кодексу "викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, співробітники СБУ затримали посадовця Станично-Луганської районної ради. Він передавав терористам із так званої "МГБ ЛНР" службову інформацію.