У Києві відкрилася ХІІ Міжнародна спеціалізована виставка Зброя та безпека - 2015.

Про це повідомили в Міністерстві оборони.

Найбільші стенди розгорнув Укроборонпром, до складу якого входить більшість українських виробників озброєнь і військової техніки, спецекспортерів, а також флагмани вітчизняної промисловості - "Мотор Січ", АвтоКрАЗ і корпорація "Богдан".

На виставці представлено артилерійське озброєння, засоби зв'язку і автоматизованого управління, боєприпаси, безпілотні розвідувальні літальні апарати і багато іншого.

У Міноборони наголосили, що багато зразків техніки, яка представлена ​​на виставці, вже пройшли випробування в зоні АТО.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: США та "Укроборонпром" модернізуватиме "Хаммери" для української армії

Відвідувачі також змогли побачити протитанкові ракетні комплекси СКІФ і "Корсар" від "Державного Київського конструкторсього бюро "Луч" і ПТРК Стугна-П від ДП "Красилівський агрегатний завод".

Виставка Зброя та безпека проводиться з 2004 року. Це найбільший національний захід, на якому демонструють досягнення українського та світового ОПК.